Xavier Llobera s’incorpora al nou equip deganal del COEINF

Xavier Llobera és Enginyer en Informàtica per la Universitat Politècnica de València (1998) i MBA per ESADE (2000), amb experiència professional desenvolupant principalment activitats de consultoria estratègica i vendes, a nivell nacional i internacional, passant per companyies com Apple Computer, Cluster Consulting, grup Telefònica i Microsoft.

actualment, Xavier és Director General del Centre d’Innovació en Productivitat de Microsoft, ubicat a Manresa, del qual el COEINF és soci d’innovació.

“estic molt il·lusionat de formar part d’un equip tan solvent, que aporta amplia experiència professional, i alhora, diversitat de backgrounds i enfocs tecnològics, la qual cosa ens permetrà aportar valor afegit amb múltiples matisos. Sincerament, em fa molt il·lusió poder contribuir a l’èxit i el reconeixement de la nostra professió”, Xavier Llobera.

l’experiència de Xavier en el Centre d’Innovació en Productivitat de Microsoft aporta al COEINF una visió de la tecnologia en clau de productivitat, així com la seva “posta en valor de negoci”, ajudant-nos a posicionar al col·lectiu d’Enginyers/es en Informàtica com professionals compromesos en aportar valor de negoci a les empreses.

veure perfil a 

veure també equip deganal

Posted on 12/03/2012, in Equip and tagged . Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari